Lenovo Tab7 Essential TB-7304F [REVIEW] - Frumoasă și nesimțită



Testele tabletei:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLJdJXlNK4vVFgs4wSmamMFElmXOsSyg41

Tableta Lenovo Tab 7 Essential, modelul Lenovo TB-7304F, este foarte bine construită, nu scârțâie, butoanele fizice nu joacă la atingere, are spate aderent, fabricat dintr-un plastic care nu se zgârie ușor și are o textură aparte. Marginile par a fi tot din plastic, care seamănă la textură cu aluminiul.
Ecranul este de 7", IPS, cu rezoluție de 1024x600 px. O rezoluție destul de scăzută, pentru economisirea de energie și pentru a rula mai fluent în aplicații. Reda culori ok, nu sunt cele mai vii, luminozitate buna, vizibil afară la soare, vizibilitate bună din toate unghiurile, contrast mediu și pare să fie bine laminat, adică nu pare sa fie spațiu între display și sticlă. Swipe-urile se realizează lin, merge pe fiecare pixel, de exemplu, la unele tablete la acest preț și cu o rezoluție ca aceasta, atunci când faci swipe, sare peste câțiva pixeli. Rata de refresh este de 60 Hz. O problemă la acest display este că unele atingeri nu le percepe. Că sunt fine, că sunt mai tari, touch-ul nu le simte! Asta m-a dezamăgit!
Difuzorul se află pe partea frontală, redă sunet puternic, clar, dar basul este aproape inexistent.
E un difuzor ok.
Spațiul de stocare este de 8 GB, fiind disponibili doar 3 GB, pentru că majoritatea sunt ocupați de sistemul de operare, aplicații și setări. Așa că este nevoie de un card microSD de până la 64 GB, pentru extinderea spațiului intern sau pentru a fi folosit ca spațiu portabil (cum este stick-ul).
Memoria RAM este de 1 GB DDR4, procesorul este un quad core, 64 bit, cu frecvența de până la 1,3 GHz. Procesorul grafic este PowerVR Rogue GE8300.
Tableta, cu aceste dotări rulează foarte bine jocurile precum Asphalt 8, Riptide GP Renegate, Plants vs Zombies 2, Clash Royale și multe altele. Asta datorită rezoluției scăzute, pentru rularea cât mai eficientă, la o frecvență medie, pentru a nu consuma mult din baterie. Bateria este de 3450 mAh. O baterie bună pentru o tabletă cu rezoluție mică, și frecvența procesorului, medie. În gaming continuu, ține până la 5 ore și 30 minute, iar la o utilizare obișnuită, adică facebook, ecran închis, multimedia și ceva jocuri, poate ține chiar 7-8 ore. Bateria se încarcă până în 5 ore, iar asta înseamnă destul de mult. Măcar nu se descarcă repede, ca la alte tablete care nu au nici măcar 2000 mAh. Deci, baterie foarte bună!
Camera de pe spate are 2MP, cea frontală tot 2MP. Nici una nu are touch focus sau auto focus.
Filmează HD pe față și pe spate. În lumină redusă, FPS-urile scad enorm. Pozele și filmările ies ok pentru niște camere de 2 MP, fiind utile și pentru apelurile video, cum ar fi pe Skype sau Facebook Messenger. Microfonul înregistrează clar în filmări, înregistrari audio sau în apel video pe Skype și în alte aplicații cu care poți apela.

source

Comments